Riptide GP | Vattenracing kommer till iOS


Indie-utvecklaren Vector Unit gick för ett tag sedan ut med att Riptide GP kommer portas till iOS och senare Androidmodeller. Spelet har tidigare bara varit tillgängligt för Andriodenheter med Nvidias Tegra 2.


[dropcap]B[/dropcap]ilrace i all ära, men är det coolare och roligare att köra vattenskoter? Kul att se att Vector Unit bestämt sig att vi iOS-gamers också ska få göra det. Det som började som Hydro Thunder Hurricane till Xbox Live slutade i en portning till mobiltelefoner.

I juni 2010 hade teamet i indieföretaget Vector Unit precis avslutat utvecklingen av deras första spel Hydro Thunder Hurricane. Det såg lovande ut, men det ekonomiska resultatet var inte riktigt vad de hade hoppats på. Då kom ett överraskande samtal från NVIDIA. De var intresserade av att höra om Vector Unit ville göra ett liknande spel för att visa vad deras processor Tegra 2 gick för. Teamet antog erbudandet och tio månader senare släpptes Riptide GP på Andriod Market.

Fem snabba månadskliv framåt och vi landar nästan på dagens datum. Vector Unit är nu redo att släppa spelet till både långsammare Androidmobiler och iOS. Det exakta datumet är inte satt än men det ser ut som nästa vecka.

Det här inlägget postades i Nyheter, Racing. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.